UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romānia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  Stiri, informatii UGIR-1903
     
 
Concursul International de Vinuri de la Bucuresti
Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV), membru UGIR-1903, împreuna cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din România (ADAR) si Oficiul National al Viei si Vinului (ONVV) au organizat, sub Patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV), în perioada 8 - 11 mai 2008 cea de-a V-a editie a Concursului International de Vinuri de la Bucuresti, la sediul Academiei Române din Calea Victoriei nr. 125.

Juriul a fost alcatuit din personalitati recunoscute pe plan national si international din Austria , Belgia , Canada , Franta, Germania, Marea Br itanie , Moldova , Ungaria si România .

În concurs s-au înscris 47 de producatori si comercianti de vinuri din România si din alte 11 de state (Africa de Sud, Australia, Bulgaria, Chile, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Noua Zeelanda, Spania, Uruguay). Probele "straine" din concurs au reprezentat 21% din total.

În conformitate cu regulile O.I.V., distinctiilor oferite au reprezentat 30% din numarul total de probe înscrise în concurs ( 75 de medalii, dintre care 39 de aur si 36 de argint ) . Dintre acestea, vinurile românesti au obtinut 51 de medalii (68%), ceea ce confirma cresterea constanta a calitatii din ultimii ani a vinurilor noatre si anul excelent de recolta 2007, atât în România, cât si pe plan international (29 de medalii din totalul de 75).


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.