UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din România Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  Stiri, informatii UGIR-1903
     
 
Infiintarea Aliantei patronatelor cu reprezentativitate europeana din Romania - BUSINESS ROMANIA.
Acordul, avand o insemnatate deosebita pentru miscarea patronala din Romania, a fost de catre reprezentantii singurelor patronate care sunt reprezentate in organismele patronale recunoscute pe plan european: Alianta Confederatiilor Patronale din Romania – ACPR, Uniunea Generala a Industriasilor din Romania – UGIR-1903 si Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – CNIPMMR. La nivelul Uniunii Europene exista 3 patronate recunoscute oficial de catre Comisia Europeana si de celelalte organisme europene ca parteneri de dialog economic si social: Uniunea industriasilor din UE - BUSINESS EUROPE, Centrul Patronal European al Intreprinderilor cu Capital Public si al Companiilor Operatoare de Servicii de Interes General cu Caracter Economic - CEEP si Uniunea Europeana a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii – UEAPME.

Astfel, ACPR este membru al BUSINESS EUROPE din anul 2004, UGIR-1903 este membru CEEP din anul 2000 prin Federatia Nationala a Patronatelor Serviciilor Publice din Romania- FNPSPR, iar CNIPMMR este membru al UEAPME din anul 1996.

Noul organism patronal, BUSINESS ROMANIA, nu are personalitate juridica si are ca scop reprezentarea unitara a industriasilor, prestatorilor de servicii si intreprinzatorilor din Romania in raport cu ceilalti actori participanti la dialogul economic si social la nivel national si la nivel european.


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.