UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romānia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  Stiri, informatii UGIR-1903
     
 
Gala Vinului Romanesc 2008
Patronatul National al Viei si Vinului si WBF/GTZ Romania, Program de promovare economica si ocupare a fortei de munca a organizat Gala Vinului Romanesc in data de 21 noiembrie 2008, la Rin Grand Hotel din Bucuresti.

Aflata la cea de-a V-a editie, Gala Vinului Romanesc 2008 si-a desemnat vineri seara la Rin Grand Hotel din Bucuresti castigatorii in prezenta a cca 250 de invitati, prieteni ai vinului. Organizat de Patronatul National al Viei si Vinului si WBF/GTZ Romania, evenimentul a fost un succes datorita nivelui la care s-au prezentat producatorii de vin inscrisi in competitie: cei mai competitivi din punct de vedere al raportului calitate pret oferit consumatorilor de vin din Romania.

Invitatii Galei au fost oamenii de afaceri si top managementul din industria vinului, jurnalisti, personalitati ale vietii contemporane romanesti, oficiali ai corpului diplomatic acreditati la Bucuresti, aproximativ trei sute de prieteni ai vinului romanesc de calitate.

Odata cu decernarea premiilor a fost alesa si Regina Vinului Romanesc 2009. Moldova a demonstrat inca odata ca este renumita si pentru femeile frumoase, obtinand prin Printesa de Cotnari titlul de Regina Vinului. Aceasta va reprezenta vinul romanesc la manifestari specifice in tara si in strainatate in cursul anului viitor.

Gala a avut ca parteneri: ONDOV, Paolo Consult, NHR AGROPARTNERS, Agrofarm SRL, Rin Grand Hotel, Presa de vin si partenerii media au fost: Playboy, Agerpres, TVR, Catavencu, Flacara, Mediafax


www.galavinului.ro

Materiale: Comunicat presa eveniment


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.