UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romānia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  Stiri, informatii UGIR-1903
     
 
Adunarea generala Organziatiei Patronale UGIR-1903 Prahova
In data de 26.06.2007 a avut loc la Ploiesti Adunarea generala Organziatiei Patronale UGIR-1903 Prahova, in prezenta presedintelui UGIR-1903 Cezar Ioan Coraci si a directorului general executiv Mihai Pasculescu.

Un punct important pe ordinea de zi a adunarii generale a fost alegerea si completarea structurilor de conducere. Noua echipa care va coordona activitatea patronatelor prahovene reunite sub girul confederatiei UGIR 1903 este urmatoarea: presedinte - Sebastian Aurelian Ghita; prim-vicepresedinte - Radu Oprea; vicepresedinti: Iulian Badescu, Ciprian Ghioc, Adrian Moroianu; director executiv: Otilia Constantin.

Intalnirea a fost urma de o conferinta de presa prin care, noua conducere a dorit sa-si faca publice obiectivele majore pe care si le-a propus pentru viitorul apropiat. Nu inainte ca presedintele confederatiei, Cezar Ioan Coraci, sa se declare ferm convins ca o echipa formata din oameni tineri si inventivi va da un suflu, cu totul nou, intregii activitati a filialei prahovene.

La nivelul judetului Prahova, UGIR-1903 este reprezentat în Consiliul Consultativ al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova, Comisia de Dialog Social de la Prefectura, Consiliul de Administratie de la Casa Judeteana de Sanatate si Asistent judiciar la Tribunalul Judetean Prahova - sectia litigii de munca. In Prahova, Confederatia este alcatuita din patronatele din constructii, IT, servicii de editura si energie.
Materiale: Conferinta presa - 27 iun 2007


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.