UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romnia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903 » Evenimente UGIR-1903 » FORUM DE AFACERI "OPORTUNITATI DE AFACERI SI PARTENERIATE...
     
 
FORUM DE AFACERI "OPORTUNITATI DE AFACERI SI PARTENERIATE  ROMANIA- JAPONIA"

In data de 21 iulie 2010 a avut loc la sediul UGIR-1903, Bucuresti un forum de afaceri "OPORTUNITATI DE AFACERI SI PARTENERIATE  ROMANIA- JAPONIA", la care au participat firme membre ale delegatiei Nippon Keidanren-Japan Business si reprezentanti ai organizatiilor / federatiilor membre UGIR-1903, Foreign Investors  Council (FIC), urmat de  discutii bilaterale între oamenii de afaceri niponi si români.
Misiunea economica nipona Nippon Keidanren–Japan Business Federation  condusa de Dl Shinichi Yokoyama Co-Chairman Committee on Europe, Chairman Sumimoto Life Insurance Company si Dl. Yoshimitsu Kobayashi Co-Chairman Committee on Europe Nippon Keidanren, President and CEO Mitsubishi Chemical Holdings Corporation a fost prezenta la Bucuresti în perioada 20-22 iulie  cu scopul de a intensifica relatiile de colaborare economica si comerciale dintre  Japonia  si România.Nippon Keindanren (Japan Business Federation)  este cea mai mare organizatie de afaceri  din Japonia. Este constituita din 1.608 membri din care 1.294 firme, 129 de asociatii industriale si 47 organizatii economice  regionale.

In cadrul intalnirii de la Palatul UGIR-1903, delegatia de oameni de afaceri nipona a dorit sa poarte discutii despre  mediul investitional din Romania in vederea conturarii unei viziuni de ansamblu asupra situatiei economice curente din tara noastra si a tendintelor viitoare ale acesteia, sa obtina informatii din domeniul licitatiilor publice pentru proiecte de mediu si  infrastructura rutiera, navala care sa faciliteze accesul catre Vestul Europei si tarile din afara Europei,  sa colaboreze cu firme din România.

Din delegatie au facut parte  reprezentanti ai celor patru companii gigant din Japonia: Mitsubishi, Marubeni, Itochu si Mitsui. Ei acopera un spectru larg de domenii de activitate: produse agricole, constructii, IT, protectia mediului, comert, energie, sector medical, industria manufacturiera, industria chimica, textile si altele.


Asociatia Investitorilor Straini din Romania (FIC- Foreign Investors  Council) este o organizatie non profit care are ca scop promovarea intereselor comunitatii de afaceri internationale prezente in Romania, colaborarea cu autoritatile romanesti in escaladarea obstacolelor din cadrul relatiilor cu investitorii straini, informarea membrilor despre climatul investitional din Romania. 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.