UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romānia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Info ţări
 
De ce China?
De ce Egipt?
De ce Franta?
De ce India?
De ce Spania?
De ce SUA?


mai multe»
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  Misiuni economice » Misiune Economica in Chile (Santiago de Chile)
     
 
Misiune Economica in Chile (Santiago de Chile)
Perioada: 12-20 Aprilie, 2008

In perioada 12-20 Aprilie, 2008 a avut loc in Chile Misiunea Economica organizata de UGIR-1903 in parteneriat cu Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului.

 In cadrul programului misiunii au fost au fost organizate cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Chile intalniri de afaceri  menite sa faciliteze  contactele intre exportatorii romani si mediul de afaceri chilian. Astfel,   delegatia a participat la  intalniri la sediul  Camerei Nationale  de Comert a Chile cu oameni de afaceri chilieni interesati in stabilirea de relatii comerciale cu parteneri romani. In cadrul seminarului „ Romania –Chile , comert fara bariere vamale. Oportunitati de afaceri cu firme din Romania „ au fost prezentate oportunitatile de investitii in ambele tari precum  si  cadrul general de desfasurare a schimburilor economice bilaterale. De asemenea delegatia a fost primita la Ministerul Transporturilor si Ministerul Lucrarilor Publice  unde partea romana  a facut o scurta expunere a ofertei de export subliniind produsele cu un grad inalt tehnologic, exportul de echipamente industriale si nave de transport. Ulterior au fost organizate  contacte bilaterale intre reprezentantii firmelor romanesti prezente si parteneri chilieni precum si  vizite la companiile acestora.

 Programul delegatiei a inclus vizitarea in Santiago de Chile a  targului international Expomin 2008  (site:  www. Expomin.cl) si tratative cu expozanti de produse complementare produselor  firmelor romanesti. Cei aproximativ 920 de expozanti din 25 de tari au fost reprezentati de firme cu renume din sectoarele de: producatori de echipamente si utilaje industriale pentru separarea lichidelor de solide folosite pe scara larga in industria miniera, chimica, alimentara, ceramica, producatori de chimicale, produse din material plastic, farmaceutice, ingrasaminte, producatori de echipamente si instrumente destinate cercetarilor in domeniul geologiei,  furnizori de solutii de protectie inpotriva corodarii, producatori de benzi rulante, echipamente de protectie. 


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.