UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romānia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Info ţări
 
De ce China?
De ce Egipt?
De ce Franta?
De ce India?
De ce Spania?
De ce SUA?


mai multe»
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  Misiuni economice » Misiune Economica din Spania
     
 
Misiune Economica din Spania
Perioada: 13-15 octombrie

Un grup format din oameni de afaceri spanioli, din intreaga Spanie, au vizitat Romania in cadrul cele de-a doua misiuni comerciale private organizate de UGIR-1903 in colaborare cu compania XPLORA SOLUTIONS din Spania, companie lider in managementul investitiilor si proiectelor dezvoltate in Romania de catre spanioli, in domenii variate, precum cel imobiliar, agriculturii, fondurilor europene.

Scopul principal al misiunii comerciale a fost identificarea de noi oportunitati pe piata romaneasca, cu precadere din sectorul imobiliar si turistic.

Participantii la misiunea comerciala sunt oamani de afaceri spanioli, cu experienta indelungata in domeniul imobiliar si constructiei, reprezentand in acelasi timp investitori reali pentru Romania.

Oamenii de afaceri spanioli au fost primiti la sediul UGIR-1903 de catre Presedintele acestuia, dl. Ioan Cezar Coraci, de Primvicepresedinte FEPAIUS dl. Mihai Pasculescu si reprezentantul UGIR-1903 in Spania, dl. Jose David Perez, care au prezentat oamenilor de afaceri spanioli piata romaneasca si climatul investitional.

In cadrul acestei reuniuni de lucru, au mai participat si reprezentanti ai cabinetului international de avocatura BALMS, recent intrati pe piata romaneasca, un specialist bancar, precum si un architect de la Universitatea Bucuresti, cu scopul de a oferii informatii specializate participantilor la misiunea comerciala.

Au fost vizitate, ulterior, pe parcursul celor 3 zile de sedere in tara (13-15 octombrie a.c.) Bucurestiul si Valea Prahovei, in incercarea de a oferi o imagine reala a oportunitatilor de pe piata romaneasca si de a oferi informatii cat mai exacte si complete despre mediul de afaceri romanesc.

Misiunea a fost un adevarat succes, fapt confirmat de evaluarile participantilor la aceasta prin intermediul unui chestionar de evaluare.

Manifestarile comerciale de acest gen conduc la cresterea volumului investitiilor straine in Romania, fiind benefice pentru dezvoltarea generala si schimbul de experienta intre oamenii de afaceri romani si spanioli.

In consecinta, se asteapta de la cea de-a doua misiune comerciala organizata de UGIR-1903 si XPLORA SOLUTIONS un efect pozitiv asupra mediului antreprenorial romanesc prin crearea de noi societati, transfer de know-how si crestere a volumului si calitatii produselor si serviciilor.


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.